dinsdag 17 juli 2012

Romantische zeepslinger

Hoi Dames,

Graag wil ik jullie mijn romantische zeepslinger laten zien!! Zeepslingers maak ik nu al 3,5 jaar. Net toen die hype begon was ik al flink bezig met rijgen!! Ik heb ze gemaakt in alle soorten en maten. Nu heb ik wel spijt dat ik ze niet allemaal gefotografeerd heb. Maar ik had gelukkig wel een foto gemaakt van mijn romantische zeepslinger met stoffen lijfje. Zelf was ik er erg content mee. De zeepjes die ik gebruik komen echt uit marseille en die geuren heerlijk lang. Ook is het geheel zweetvrij.
een zeepslinger is zo gemaakt alleen de lijfjes vergt wel enige aandacht!!
Dat romantische stijltje ben ik al jaren gek op. Als kind zijnde liet mijn moeder zelfs die broderie achtige jurkjes maken. Ik ben echt helemaal verknocht aan de kleur roze, zelfs de huiskamer wil ik graag roze... Mijn lieve mannetje heeft daar wel een stokje voor gestoken, waarschijnlijk krijg ik wel mijn zin bij het veranderen van de slaapkamer. En jullie mogen raden welke kleur die wordt? Precies roze hihihi!!
Ook hoop natuurlijk dat ik velen weer heb geinspireerd, en ik hoop natuurlijk weer op leuke reacties!!

Heel veel liefs
Sharon

4 opmerkingen:

 1. Hoi, deze zeepkettingen zijn zo gaaf. Ik kan het weten want ik er heb ook drie in mijn huis hangen. Wel in het blauw omdat mijn huis nu eenmaal blauw is ingericht en ik zie ze in verschillende kleuren vaak bij je hangen en vind ze allemaal een leuk. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schitterend heb je dit gemaakt Sharon.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn echt leukerdjes, vooral de franse zeep en het jurkje geeft het nét iets meer.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OO wat leukkkkkk~!~!~!~! Mijn email doet inderdaad erg vreemd. Er komt iemand even naar kijken want ik snap er niets van. Ik haal je reactie weg want je adres staat er in. Stuur het hangertje naar je toe veel plezier ermee~!
  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...