vrijdag 13 juli 2012

Nostalgische lampenkap

Hoi Dames,

Een poos geleden had ik zin om mijn lampenkap te pimpen. Die rieten lampenkappen zijn wel gezellig hoor maar een beetje 'bloot'. Toen dacht ik die lampenkap heeft even een make-over nodig.
Met dit als resultaat. Ik heb een nostalgische stempel gebruikt, wat kant, gezellige mulberry roosjes en een bedeltje. Let op als je er een maakt dat het lijm niet op de achterkant komt van het plaatje, want bij het licht aan is dat niet zo'n fraai gezicht. Ben benieuwd naar jullie reacties en wie weet inspireer ik een aantal van jullie bezoekers. Mochten jullie ook zo'n gezellige lampenkap maken stuur me dan even een mailtje met de foto, dan kan ik dat op mijn blog zetten.

Toedeloe
Veel liefs Sharon

8 opmerkingen:

 1. Hoi Sharon,dat heb je leuk gedaan,ziet er hardstikke gezellig uit!! Met dit weer krijg je vanzelf zin om het binnen gezellig te maken hé?Meestal ben ik in deze periode buitenspulletjes aan het maken maar nu ook binnen.groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Shar, dat ziet er heel lief uit. Het is dat het in mijn huis niet past (zoals je misschien nog kunt herinneren) maar daarom vind ik het nog wel erg leuk. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wowwww Sharon,wat is dit schitterend gemaakt.
  Ben er weg van.


  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOOOO ENIGGGGGG je lampenkapje!! ZO schattig!
  fijn weekend!
  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb jij toch altijd van die leuke ideetjes, dit is weer zo mooi gedaan zeg!
  Ik wil je nog even bedanken voor je ontzettend lieve reactie op mijn blogpost, ik werd er even helemaal verlegen van hoor :))))
  Heel fijn weekend,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lamp ziet er veel vrolijker uit nu! Wat is hij mooi geworden en romantisch!

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. MOOI!!!!Hou ik van!!!

  Groetjes,Leny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...