dinsdag 13 augustus 2013

Tutorial: How to make cake pops

Hey Bloggies,

Afgelopen week was ik jarig en het leek me leuk om iets specials te doen. Dus ben ik cake pops gaan maken. Velen van jullie hebben er alvast weleens van gehoord, maar het leek me leuk om samen met jullie te gaan bakken. Dus vandaar hier een werkwijze hoe je cake pops kan maken!!


Wat heb je allemaal nodig?

-beslag voor naturel muffins te maken ( mag ook andere beslag)

-een cake pop apparaat of silicone mal op cake pops te maken

-stokjes om de cake tot een lolly te maken

-diversen soorten chocolade dip

-versiersels om de cake pops te versieren


zijn jullie er klaar voor!!! Het beslag kan in de cake-pop maker!!
Helaas heb ik geen foto van het beslag in het apparaat, maar vul de vormpjes tot aan de rand.


Na ongeveer 14 minuten haal je de cake pops uit de cake-pop maker en laat ze flink afkoelen


Steek de stokjes nu in de cakejes zodat ze op lolly's lijken


Laat de chocolade smelten in een pannetje met warm water. Zorg ervoor dat de chocolade flink vloeibaar wordt


Dip de cake pop in de chocolade en zet ze in de houder om af te laten koelen.


Als je ze nu wilt versieren kan dat gelijk, bij wat moeilijker creaties kan je beter de cake pops in de koelkast laten afkoelen.


Hier heb ik er al een versierd.


Maak van crêpe-papier rozetten om de cake pop een mooie uitstraling te geven


En zie hier het resultaat!! Het is erg leuk om te maken. Het vergde in het begin wel wat ervaring dus na een paar keer oefenen wordt je steeds handiger erin!!
Voor een beginneling mag ik niet klagen met het eindresultaat.
En de visite? Die vonden de cake pops heerlijk!!
Veel succes met bakken
Heel veel liefs
Sharon
xxx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...