zondag 18 november 2012

Felicity is geboren

Hey lieve Bloggies,

Goh dat is even een tijd geleden. Maar ik heb niet stil gezeten hoor!!! Ik heb in de tussentijd veel geknutseld en vooral veel gezweten. Want vanaf vandaag is Felicity geboren. Nou, ja vandaag? Eigenlijk is ze drie keer geboren. De beurs in Brugge die ik had bezocht, daar had ik al een patroon gekocht bij Maddie greendecorations. Zij heeft zulke mooie beestjes. Thuis was ik lekker aan de slag gegaan en na een week was Felicity geboren.....

Maar toen gebeurde er wat ergs.... Ik had Felicity laten drogen in de warme zon . Ik had haar lichtvochtig gemaakt om haar een smoezelig gezichtje te geven. In de tussentijd ben ik gezellig bij familie gaan eten, maar toen ging het s'avonds keihard regen.... Nooit meer gedacht aan mijn schattige beertje.... Bij thuiskomst zag ik het al. Ze was helemaal niet mooi meer en het was niet meer te herstellen, olie dom natuurlijk.

Maar ja wat nu, ik wilde haar echt nog een keer maken maar had niet genoeg stof om haar nog een keer te maken. Uiteindelijk bij de poppen en berenbeurs in de brabanthallen kon ik precies dezelfde stof weer kopen.

Gelijk heb ik ook wat prachtige spulletjes gekocht bij Stepi-bären. Wat hebben die twee dames toch altijd mooie dingen. De hoedjes had ik al vaker gezien maar nu had ik er echt een bestemming voor. Ik heb er ook een passende kraag bij gekocht.

Toen Felicity bijna klaar was vond ik haar eigenlijk niet zo mooi zoals bij de allereerste keer...
Ik dacht zucht.... heb ik weer!!! Ik zat een beetje te verzinnen hoe ik haar toch een mooie beer kon maken en ineens wist ik het!!!

Jij wordt geen beer zoals het patroon behoord, jij wordt een poes!!
En hier is ze dan... Felicity is geboren.
             Wat heeft ze toch een leuke toet, ik ben helemaal verliefd op deze kleine meid
                                                
Ze houd erg van vogeltjes daarom heeft ze een vogelkooitje op haar hoedje zitten, de sleutel van het kooitje hangt aan haar broek zodat ze haar veilig in haar kooitje kan stoppen als er gevaar dreigt!!! hihihi
In de roze schommelstoel komt Felicity helemaal tot rust want na zo'n geboorte moet je wel even bijkomen.
Zo zie je maar dat je door een kleine aanpassing een heel nieuw en ander beestje kan maken.
Ik hoop dat jullie net zoveel genieten als ik van deze nieuwe bewoonster...
De nieuwe volgers wil ik welkom heten!!
Tot snel
xxx
Sharon
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...