zondag 1 juli 2012

Mag ik jullie voorstellen?

Hi Dames en Heren,

Bij dit regenachtige weer kan je niks anders verzinnen dan even lekker met een kop thee op de bank en fantaseren over wat ik de aankomende week allemaal ga maken. Een aantal mensen weten dat me echte passie beren en andere berenvrienden maken is. Ik ben al heel erg lang fan van mooie beren en dierenvriendjes. Als kind ben ik ook eens naar de Doelen in Rotterdam geweest, toen al had ik me hart al verloren aan al dat moois. Van jongs af aan was ik altijd al bezig met knutselen en vooral veel kleuren en tekenen. Vaak bezoek ik beurzen en werd ik altijd getrokken naar berenstands die beren presenteren en materialen verkopen. Elke keer haakte ik af. Ik dacht goh, wat een hoop moet je kunnen voordat je een beer kan maken zeg!! Toch toen ik naar de beren en poppenbeurs in ahoy was  gegaan dacht ik, dit is te gek!! Ik heb daar mijn eerste patroon gekocht!! Ik heb veel informatie ingewonnen en thuis gekomen wilde ik gelijk aan de slag. Na een hoop zenuwen en gesteggel was het me gelukt.

In de poppen en berenwereld heb ik wel een aantal idolen. En toen kreeg ik de kans om begin van het jaar bij Marijke van Ooijen een workshop te volgen. Nou ik kan je verzekeren dat was echt een te gekke dag!! Marijke omschrijft het altijd als een dag met een gouden randje, maar dat was het ook echt. En wat heb ik daar een hoop geleerd. Als je de mogelijk hebt en ze gaat weer workshops geven, geef je op want het was echt een ervaring voor het leven.

Met al deze kennis is mijn tweede en derde kind geboren!! Ze zijn al een tijdje bij me hoor! Maar aangezien ik net pas een paar weken me blog heb zal ik ze aan jullie voorstellen. Hier zijn Bella ( de ballarina beer) en Benthe (de kleine beer).
Benthe heeft een ondeugend karakter, en doet zich graag verstoppen in de rozenstruikjes in de tuin. Best een snoezig gezicht zo'n kleine beer tussen de roosjes in. Kijk je uit Benthe dat je je niet prikt?
Kind toch, je moet wel naar je moeder luisteren hoor!! Mama Bella staat je al een tijdje te roepen!!
Ik zet je gauw in de kinderwagen, dan gaan we een eindje wandelen!!
Benthe kan moeilijk stil blijven zitten, en mama beloofd haar om een lekker snoepje te gaan halen in de snoepwinkel!!
Een snoepje? Dat ziet de kleine Benthe wel zitten!!
Bella moet wel een eindje lopen, maar als je zoet bent wordt je beloond lieve kleine Benthe!!
Kijk eens Benthe!! Een grote roze zuurstok voor jou alleen!!

Als je liefde kan geven, kan je ook liefde ontvangen!!

En met deze woorden wil ik dit leuke blognieuwtje afsluiten.

Heel veel liefs Sharon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...