zondag 29 juli 2012

Een nostalgische berenspeeldoos

Hey bloggies,

Door al dat bloggen moet ik zeggen dat ik wel een beetje overprikkeld wordt door al die mooie creaties van iedereen!! Ik heb al heel wat favorieten blogs waar ik graag een kijkje neem! In de linkerbalk zie je ook de blogs die ik allemaal volg en jeetje zeg, wat een hoop mooie talenten is de wereld rijk zeg!! Zelf had ik een goede bekende die binnenkort een kleinzoon verwacht, en die vroeg ofdat ik wat moois wilde maken. Toen kwam ik op de site van vindutch -girl waar ik ook een volger van ben. Die had een prachtige berenspeeldoos gemaakt. Dat idee en patroon stond in 2010 in de hobbyhandig. Dat patroon en idee is van Marijke van Ooijen waar ik een enorme fan van ben.
Dus ben ik gelijk aan de slag gegaan!! Wat een karwei zeg!! Maar het resultaat was buiten verwachting!!
Goh wat een schatje is het geworden zeg!!
Het nostalgische karretje komt ook bij Marijke van Ooijen vandaan. Haar man heeft namelijk twee rechter handen, die erg mooie dingen in elkaar timmert.
Het is bijna jammer om er afscheid van te nemen!!
Maar gelukkig weet ik dat dit mooie speeldoosje straks bij een heel lief schattig ventje op zijn slaapkamer komt te staan!!
Nog een lief labeltje eraan en het geboortekado is helemaal af!!
Ik hoop op leuke reacties en lieve blogvolgers, bedankt voor alle inspiratie leuke reacties en vooral liefdevolle gedachtes!!

Veel liefs
Sharon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...